JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2868g860kcal28.7g172.1g5.7g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1147g1032kcal57.4g172.1g11.5g4.6g
Valkosipuli 182g197kcal14.3g29.6g1.1g3.8g
Basilika, tuore 48g13kcal1.5g0.5g0.4g0.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g48g63kcal1.4g10g2.9g6.7g
Timjami 48g135kcal4.3g12.9g3.5g17.7g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g5585kcal217.2g1031g50.8g72.2g
Valittu annoskoko4512g2792kcal108.6g515.5g25.4g36.1g
Annoskoko puolitettuna2256g1396kcal54.3g257.8g12.7g18.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382