Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 107g943kcal0g0g106.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 267g606kcal13.5g46.7g37.5g15.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 267g529kcal3.7g4.8g53.3g11.7g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g59g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1760g6039kcal179.3g1232g21.1g61.6g
Kauralese 267g960kcal48g121.6g20.5g46.7g
Vehnälese 107g243kcal14.2g16.4g4.8g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g19160kcal517.4g2970.8g487.8g351g
Valittu annoskoko4512g9580kcal258.7g1485.4g243.9g175.5g
Annoskoko puolitettuna2256g4790kcal129.4g742.7g122g87.8g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369