Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1050g3579kcal162.7g662.3g31.5g63g
Tonnikala vedessä, rainbow840g840kcal167.9g4.2g16.8g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g258g1290kcal16.8g136.7g74.8g5.2g
Ruokakerma Valio 5%1200g720kcal14.4g33.6g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 360g371kcal12.4g64.8g3.8g10.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g14417kcal753.2g1821.4g455.4g162.2g
Valittu annoskoko4512g7208kcal376.6g910.7g227.7g81.1g
Annoskoko puolitettuna2256g3604kcal188.3g455.4g113.9g40.6g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850