Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g225g719kcal19.4g153.2g3.4g15.8g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g225g815kcal16.9g171.6g5.5g7.7g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan338g1182kcal28.4g256.8g0.3g3.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g151kcal3.2g7.6g11.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkoviini kuiva 788g540kcal2.4g4.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g7506kcal154.6g1239.6g88.4g76g
Valittu annoskoko4518g3753kcal77.3g619.8g44.2g38g
Annoskoko puolitettuna2259g1877kcal38.7g309.9g22.1g19g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275