Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka751g1051kcal172.7g0g37.5g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 300g376kcal63.1g0g13.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g901g216kcal16.2g27g4.5g17.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss132g516kcal15.9g63.4g22.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g601g511kcal8.4g26.4g42.1g1.8g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g150g150kcal4.5g3.8g81.1g0g
Voi 120g872kcal1.4g0.5g97.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g7696kcal580g256.6g619.4g38.2g
Valittu annoskoko4518g3848kcal290g128.3g309.7g19.1g
Annoskoko puolitettuna2259g1924kcal145g64.2g154.9g9.6g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653