Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen141g195kcal26.7g0g9.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g281g98kcal2.8g18.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g652kcal59.8g39.2g28.2g1g
Valittu annoskoko452g326kcal29.9g19.6g14.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna226g163kcal15g9.8g7.1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413