Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)129g294kcal24.5g0g21.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)126g58kcal2.1g10g1g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g97g319kcal12.6g61.8g2.7g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1388kcal81.2g151.2g51.4g22g
Valittu annoskoko452g694kcal40.6g75.6g25.7g11g
Annoskoko puolitettuna226g347kcal20.3g37.8g12.9g5.5g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786