Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g56g197kcal7.3g39.4g0.8g1.7g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g41g73kcal2.1g2.6g6.1g1.3g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g34g121kcal9.4g0.7g9.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g112g28kcal1.5g4.7g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)45g72kcal1.2g1.2g6.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g1278kcal78.6g105.8g58.8g9.4g
Valittu annoskoko452g639kcal39.3g52.9g29.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna226g320kcal19.7g26.5g14.7g2.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027