Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)50g175kcal6.5g35g0.7g1.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)100g164kcal25g0.9g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g150g60kcal2.5g12.3g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 25g38kcal2g1.2g2.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper18g51kcal4.5g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1220kcal87g108.8g47.6g3.4g
Valittu annoskoko453g610kcal43.5g54.4g23.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna226g305kcal21.8g27.2g11.9g0.9g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961