Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Juusto, Valio arkijuusto40g132kcal10.8g0g9.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 208g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g77kcal5.2g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1030kcal76.8g16.2g70.6g4.8g
Valittu annoskoko453g515kcal38.4g8.1g35.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna226g258kcal19.2g4.1g17.7g1.2g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712