Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona250g170kcal30.5g9.8g0.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)125g238kcal5.6g20g15g0g
Karpalo, pakaste50g11kcal0.2g1.7g0.3g1.6g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g25g107kcal19g0.9g2.7g0g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1069kcal114.8g64.8g37g3.2g
Valittu annoskoko453g534kcal57.4g32.4g18.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna226g267kcal28.7g16.2g9.3g0.8g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567