Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3400g818kcal61.5g74.8g10.2g78.2g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g80g248kcal6.8g46.4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g4378kcal181.8g371.4g193.6g190.4g
Valittu annoskoko4520g2189kcal90.9g185.7g96.8g95.2g
Annoskoko puolitettuna2260g1094kcal45.5g92.9g48.4g47.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664