Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1251g350kcal16.3g61.3g3.8g37.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1001g1101kcal27g27g100.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto334g934kcal63.4g0g73.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)834g2794kcal100.9g547.9g19.2g58.4g
Tonnikala vedessä 1001g1045kcal224.6g0g15g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g14218kcal864.4g1272.4g623.2g191.8g
Valittu annoskoko4520g7109kcal432.2g636.2g311.6g95.9g
Annoskoko puolitettuna2260g3555kcal216.1g318.1g155.8g48g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047