Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2331g650kcal52.9g67.6g4.7g51.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g932g3170kcal18.6g28g326.3g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g233g862kcal55.9g0.2g72.3g0g
Oliiviöljy 210g1855kcal0g0g209.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.3g4.2g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g23g210kcal0g0g23.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g769g1246kcal195.4g0.8g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9044g16032kcal646.2g201.6g1375.8g102.6g
Valittu annoskoko4522g8016kcal323.1g100.8g687.9g51.3g
Annoskoko puolitettuna2261g4008kcal161.6g50.4g344g25.7g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096