Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 935g2996kcal250.2g0g223.8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1169g409kcal16.4g84.1g2.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1753g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Palsternakka 140g89kcal0.7g16.5g0.6g6.3g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g292g58kcal1.8g10.2g0.9g4.1g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9044g7864kcal563.8g331.6g470.2g53.4g
Valittu annoskoko4522g3932kcal281.9g165.8g235.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna2261g1966kcal141g82.9g117.6g13.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929