Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1601g1777kcal346.7g0g41.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 168g1486kcal0g0g168g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola26g68kcal3.6g8.8g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.1g2g10g
Paprika punainen 601g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g681g138kcal4.1g25.9g2g9.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g9744kcal791.8g578.4g453.6g97.6g
Valittu annoskoko4524g4872kcal395.9g289.2g226.8g48.8g
Annoskoko puolitettuna2262g2436kcal198g144.6g113.4g24.4g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395