Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2500g1700kcal305g97.5g5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1250g2375kcal56.3g200g150g0g
Karpalo, pakaste500g110kcal2g17.5g3.5g16.5g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g250g1073kcal190g8.7g27.5g0g
Liivate 25g87kcal21.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9050g10689kcal1149.4g647.4g372g33g
Valittu annoskoko4525g5345kcal574.7g323.7g186g16.5g
Annoskoko puolitettuna2263g2672kcal287.4g161.9g93g8.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567