Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1000g1700kcal200g0g100g0g
Juusto, Valio arkijuusto400g1320kcal108g0g96g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2075g375kcal11.6g51.9g8.3g14.5g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g275g770kcal52.3g0g60.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9050g10297kcal767.6g161.2g707.6g46g
Valittu annoskoko4525g5149kcal383.8g80.6g353.8g23g
Annoskoko puolitettuna2263g2574kcal191.9g40.3g176.9g11.5g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712