Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1600g2016kcal176g4.8g144g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 360g154kcal12.2g17.3g3.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen800g160kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1200g660kcal19.2g158.2g2g10.2g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g240g636kcal67.2g0g40.8g0g
Pesto (Pirkka)64g371kcal2.8g2.4g39g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9056g9744kcal582.8g492.6g626.8g53.4g
Valittu annoskoko4528g4872kcal291.4g246.3g313.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna2264g2436kcal145.7g123.2g156.7g13.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092