Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Sipuli, paistettu 30g30kcal0.4g1.5g2.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g96g20kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g224kcal13.5g0.9g18.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g70kcal5.2g0g5.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g104kcal14.1g0g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g1061kcal69.2g20.4g78g5.8g
Valittu annoskoko453g531kcal34.6g10.2g39g2.9g
Annoskoko puolitettuna227g265kcal17.3g5.1g19.5g1.5g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945