Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 125g121kcal3.8g24.5g0.4g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)125g31kcal1.3g6.9g0g1.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g31g94kcal5g0.6g7.8g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g31g103kcal8.7g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g1258kcal81.8g65.6g74g6.6g
Valittu annoskoko453g629kcal40.9g32.8g37g3.3g
Annoskoko puolitettuna227g315kcal20.5g16.4g18.5g1.7g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777