Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%219g373kcal43.8g0g21.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.7kcal0.2g0.5g0.2g0.9g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g66g256kcal19.1g0.4g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g1527kcal134.4g25.4g96.2g3.4g
Valittu annoskoko453g764kcal67.2g12.7g48.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna227g382kcal33.6g6.4g24.1g0.9g
Arvot/100g100g168kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556