Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)70g28kcal0.8g5g0.4g1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä33g25kcal1.4g4.2g0.3g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vehnänalkiopasta plus (torino)200g720kcal34g134g4.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g1634kcal77.4g302.8g10.6g22.2g
Valittu annoskoko453g817kcal38.7g151.4g5.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna227g409kcal19.4g75.7g2.7g5.6g
Arvot/100g100g180kcal8.5g33.4g1.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242