Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 169g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%28g70kcal4.2g0.9g5.6g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g8.1g4.9kcal0.2g0.7g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g14g17kcal0.5g0.7g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g367kcal14.8g23.4g24g5.6g
Valittu annoskoko453g184kcal7.4g11.7g12g2.8g
Annoskoko puolitettuna227g92kcal3.7g5.9g6g1.4g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977