Päivikin Suklaamoussekakku

Pohja:
2 munaa
0,75dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,75dl leivinjauhoja
1rkl kaakaojauhetta

3g rasvaa (teflon) vuoan voiteluun.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi sokerivaahdon sekaan.

Paista 175 asteisessa uunissa n.30min.

Anna pohjan jäähtyä.

Halkaise kolmeen osaan ja kostuta maitokahvilla.

Täyte:
n.115g (kuohu) kermaa
200g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 Fazerina patukka
4g BlåBand kevyt suklaavaahto-jauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi, vatkaa sekaan tuorejuusto ja raastettu suklaa.

Vatkaa vielä jauhe sekaan.

Laita kostutettujen kakkulevujen väliin puolet ja puolet ja nosta tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.

Kuorruta seuraavana päivänä Esim.

Flora Vispi 20%lla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Vikki83

Vikki83 sanoi...

Reseptin ei ole tarkoituskaan olla terveellinen, se on ainoastaan syntisen hyvää.

lauantai 13.11.2010 klo 19:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 56g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g54kcal0g13.1g0g0.2g
Vehnäjauho, durum 14g50kcal1.8g8.8g0.3g1.8g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.5g15kcal1.1g2g0.9g0.5g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g197kcal1.2g1.7g20.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g100g270kcal8g12g20g0g
Fazerina (44g patukka)22g120kcal2g11.2g7.5g0.2g
Kevyt Kaakaovaahto, Blå Band (1 pss)2g9kcal0.2g1g0.5g0g
Flora vispi 20%108g237kcal3.2g5.4g21.5g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g10g0.1kcal0g0g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g7g29kcal0.2g6.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana907g2508kcal50g213.4g156.4g5.4g
Valittu annoskoko454g1254kcal25g106.7g78.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna227g627kcal12.5g53.4g39.1g1.4g
Arvot/100g100g277kcal5.5g23.5g17.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202414