Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g64g210kcal7g41.4g1.3g3.8g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g90g76kcal1g16.5g0.4g1.6g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.6g0.4g2.7g
Marja keskiarvo 150g72kcal1.1g10.8g0.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g818kcal18.8g158.6g5.6g26.6g
Valittu annoskoko454g409kcal9.4g79.3g2.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna227g205kcal4.7g39.7g1.4g6.7g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483