Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus3741g2619kcal598.6g0g11.2g0g
Rypsiöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g281g1448kcal14g19.6g145.9g0g
Valkoviini kuiva 468g321kcal1.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g9601kcal1228g44.8g407.8g0g
Valittu annoskoko4536g4801kcal614g22.4g203.9g0g
Annoskoko puolitettuna2268g2400kcal307g11.2g102g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972