Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1874g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g52g186kcal23.2g20.6g3.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl375g1275kcal52.5g209.9g25.1g41.2g
Vehnälese 141g321kcal18.7g21.6g6.3g52.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1828g6271kcal186.2g1279.3g21.9g64g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 187g1007kcal1.7g1.3g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g18573kcal564.6g3177.8g337.8g315.8g
Valittu annoskoko4536g9286kcal282.3g1588.9g168.9g157.9g
Annoskoko puolitettuna2268g4643kcal141.2g794.5g84.5g79g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383