Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2000g2240kcal440g0g60g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Tomaattisose tomaattipyree 560g426kcal25.2g72.2g1.1g5.6g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g5830kcal962.6g187.6g134.8g62.2g
Valittu annoskoko4536g2915kcal481.3g93.8g67.4g31.1g
Annoskoko puolitettuna2268g1458kcal240.7g46.9g33.7g15.6g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183