Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.1g0g160.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)1561g1873kcal138.9g296.5g17.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Feta, Arla Apetina 10 %720g1297kcal154.9g7.2g72g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g12717kcal1201g626.6g607.4g6.8g
Valittu annoskoko4536g6358kcal600.5g313.3g303.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna2268g3179kcal300.3g156.7g151.9g1.7g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044