Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1800g506kcal19.3g77.4g3.4g36.9g
Sianliha keskiarvo 1350g2949kcal246.8g0g220g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Paprikajauhe 27g87kcal4g5g3.5g10.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 675g2632kcal14.4g14.8g283.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g13576kcal583.2g252.8g1121g117g
Valittu annoskoko4536g6788kcal291.6g126.4g560.5g58.5g
Annoskoko puolitettuna2268g3394kcal145.8g63.2g280.3g29.3g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824