Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow2291g2405kcal178.7g412.3g11.5g229g
Sipuli (kuorittu)1617g437kcal21g77.6g3.2g27.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]629g2122kcal75.5g0g232.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g9927kcal550.4g979.8g494.6g513g
Valittu annoskoko4536g4964kcal275.2g489.9g247.3g256.5g
Annoskoko puolitettuna2268g2482kcal137.6g245g123.7g128.3g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503