Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1399g3078kcal153.9g125.9g223.8g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g472kcal0g0g52.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1749g612kcal28g120.7g1.7g24.5g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 245g119kcal2.9g23.2g0.5g3.9g
Suolapähkinä 7g42kcal1.7g0.7g3.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g8885kcal380.2g590g564.8g65.8g
Valittu annoskoko4536g4442kcal190.1g295g282.4g32.9g
Annoskoko puolitettuna2268g2221kcal95.1g147.5g141.2g16.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125