Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1201g1321kcal276.1g0g21.6g0g
Valkopippuri, annos 1g7.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g26g74kcal5.3g1.3g5.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1201g360kcal12g72g2.4g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1081g357kcal30.3g58.4g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g540g86kcal10.8g7.6g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima180g702kcal52.2g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g6881kcal773.4g278.6g291g0.6g
Valittu annoskoko4536g3441kcal386.7g139.3g145.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna2268g1720kcal193.4g69.7g72.8g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953