Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1451g5079kcal193g986.8g34.8g55.1g
Sokeri 633g2568kcal0g632g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1302g430kcal43g58.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g558g4019kcal5.6g5.6g446.5g0g
Neilikka, annos 4g15g54kcal0.5g11.8g0.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g56g174kcal6.1g33.5g3.9g15.6g
Siirappi 521g1571kcal0.5g386g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g27788kcal497.4g4228.6g971.4g141.4g
Valittu annoskoko4536g13894kcal248.7g2114.3g485.7g70.7g
Annoskoko puolitettuna2268g6947kcal124.4g1057.2g242.9g35.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450