Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g6.2g22kcal2.8g2.5g0.4g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g168g588kcal20.2g119.4g3.5g5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g112g202kcal16.8g23.5g4.8g49.3g
Rypsiöljy rainbow28g252kcal0g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g2129kcal79.6g290.8g73.4g108.6g
Valittu annoskoko455g1065kcal39.8g145.4g36.7g54.3g
Annoskoko puolitettuna227g532kcal19.9g72.7g18.4g27.2g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330