Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 120g198kcal20.1g0g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Maustekurkku60g10kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Kalaliemi laimennettu 120g3.6kcal0g0.4g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 45g134kcal8.4g1.1g10.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g109kcal0.7g1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g954kcal60.8g15.6g72.2g5g
Valittu annoskoko455g477kcal30.4g7.8g36.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna227g239kcal15.2g3.9g18.1g1.3g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195