Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g38g51kcal4.1g4.9g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 188g119kcal5.6g9g6.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g59kcal4.4g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g773kcal45.2g65.6g35.6g3.2g
Valittu annoskoko454g386kcal22.6g32.8g17.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna227g193kcal11.3g16.4g8.9g0.8g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915