Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Siirappi 17g51kcal0g12.5g0g0g
Riisi puuroutuva 12g41kcal0.7g9g0.1g0.3g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g873kcal48.4g64.8g46.2g13.4g
Valittu annoskoko455g436kcal24.2g32.4g23.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna227g218kcal12.1g16.2g11.6g3.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590