Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g37g120kcal6.7g16.9g2.9g6.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl187g655kcal26.2g119.7g5.8g10.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g37g116kcal6.4g20.2g1.1g4.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g1848kcal78.6g313.6g27g42.8g
Valittu annoskoko454g924kcal39.3g156.8g13.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna227g462kcal19.7g78.4g6.8g10.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910