Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g253g43kcal4.8g5.3g0.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g112g382kcal2.2g3.4g39.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g89g348kcal25.9g1.8g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g1547kcal65.8g21g131.4g0g
Valittu annoskoko455g773kcal32.9g10.5g65.7g0g
Annoskoko puolitettuna227g387kcal16.5g5.3g32.9g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931