Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1600g2720kcal144g136g176g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g9442kcal369g813.6g516.8g42.6g
Valittu annoskoko4540g4721kcal184.5g406.8g258.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna2270g2361kcal92.3g203.4g129.2g10.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583