Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1000g650kcal32g48g35g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g260g832kcal23.4g135.2g15.6g23.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g11710kcal1028.8g473.2g617.6g82.6g
Valittu annoskoko4540g5855kcal514.4g236.6g308.8g41.3g
Annoskoko puolitettuna2270g2928kcal257.2g118.3g154.4g20.7g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675