Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1335g2957kcal233.7g0g227g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2337g422kcal13.1g58.4g9.3g16.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss134g447kcal29.4g0.1g37.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 668g2204kcal13.4g20g233.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g67g256kcal22g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g12573kcal623.2g157g1052.2g32.8g
Valittu annoskoko4540g6286kcal311.6g78.5g526.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna2270g3143kcal155.8g39.3g263.1g8.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134