Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1335g2217kcal253.7g0g133.5g0g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)351g946kcal105.2g0g59.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen401g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1002g3705kcal85.1g630.9g95.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1235g432kcal12.4g84g6.2g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g14879kcal923.2g1481g592g53.2g
Valittu annoskoko4540g7439kcal461.6g740.5g296g26.6g
Annoskoko puolitettuna2270g3720kcal230.8g370.3g148g13.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768