Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1854g6488kcal222.4g1279g35.2g92.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1287g9268kcal0g0g1029.8g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri62g251kcal0g61.7g0g0g
Vesi1287g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g32014kcal444.8g2681.4g2130g185.4g
Valittu annoskoko4544g16007kcal222.4g1340.7g1065g92.7g
Annoskoko puolitettuna2272g8004kcal111.2g670.4g532.5g46.4g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716