Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1601g2722kcal144.1g136.1g176.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1802g1081kcal27g234.2g1.8g16.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokakerma Valio 5%801g480kcal9.6g22.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g9450kcal369.2g814.2g517.2g42.6g
Valittu annoskoko4544g4725kcal184.6g407.1g258.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna2272g2363kcal92.3g203.6g129.3g10.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583