KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g2138g2994kcal342.1g53.5g158.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1283g1859kcal41.7g405.4g2.8g8.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)54g139kcal6.9g6.4g9.6g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g1069g727kcal33.1g128.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g11437kcal847.6g1187.2g356.2g17.8g
Valittu annoskoko4544g5719kcal423.8g593.6g178.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna2272g2859kcal211.9g296.8g89.1g4.5g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396