Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 533g523kcal16.3g106.1g1.8g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13g120kcal0g0g13.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g986g345kcal9.9g67g4.9g13.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g4kcal0.2g0g0.4g0g
Maito, Kevyt1599g735kcal51.2g76.7g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.6g1.3g3.7g
Juustoraaste emmental punaleima400g1559kcal115.9g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g10014kcal715.4g659g491.4g49.4g
Valittu annoskoko4544g5007kcal357.7g329.5g245.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna2272g2504kcal178.9g164.8g122.9g12.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522