Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g638g3827kcal153.1g42.1g344.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1754g2440kcal194.7g7g182.4g0g
Vesi1594g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow478g4305kcal0g0g478.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g21142kcal695.6g98.2g2010.2g0g
Valittu annoskoko4544g10571kcal347.8g49.1g1005.1g0g
Annoskoko puolitettuna2272g5286kcal173.9g24.6g502.6g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703